Julie Berthelsen

Julie blev landskendt gennem sin deltagelse i Popstars på TV2 i 2002.
Debutsinglen og -albummet blev en kæmpe succes. Singlen “Every Little Part of Me” solgte 30.000 eksemplarer, og albummet Home lå 30 uger på den danske album-hitliste og solgte 90.000 eksemplarer. Succesen blev yderligere cementeret af tre priser ved Danish Music Awards 2004, som “Årets danske sangerinde”, “Årets nye danske navn, og “Årets danske pop udgivelse”.

 

Christoffer Brodersen

Christoffer Brodersen er uddannet på musicalakademiet i Fredericia og har medvirket i adskillige musicals og teaterkoncerter, bl.a. hovedrollen i We Will Rock You, som spillede for fuld udblæsning i Royal Arena og Jyske Bank Boxen. Christoffer blev udvalgt blandt mere end 300 ansøgere fra hele Skandinavien og blev personligt godkendt af Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor.

Har i en årrække turneret verden rundt med den prisvindende vokalgruppe Basix og siden været sangsolist ved talrige koncerter herhjemme; bl.a. hos Sønderjyllands, Aalborg, Odense og Aarhus Symfoniorkester.

 

Julie og Christoffer akkompagneres af Odense Politiorkester

Odense Politiorkester er et gammelt traditionsrigt orkester med en masse glade musikere i alle aldre. Orkesteret dirigeres af Per Hyttel som er uddannet musiker på trompet og klaver fra Nordjysk Musikkonservatorium i 1984. Han har været ansat som trompetist/ cornettist i Fynske Livregiments Musikkorps, Sjællandske Musikkorps, Prinsens Livregiments Musikkorps. På nuværende tidspunkt er han ansat som solo cornettist i Slesvigske Musikkorps. Derudover har han også udfoldet sig med de musikalske toner til utallige kirkekoncerter siden 1978 i både Sverige og Danmark, både som organist og med sin trompet.

 

Konferencier: Mikkel Juel Hansen

GuitarogDJ.dk Mikkel Juel Hansen

Mikkel er en erfaren musiker og DJ som vil fungere som bindeled mellem kunstnerne på scenen og publikum.
Mikkel sørger for lidt god musik og stemning som optakt og mens scenen stilles om til næste kunstner.

 

 

 

H.C. Andersen paraden med Torben Iversen (eftermiddagssarrangement)

HC Andersen paraden på Ådalscenen

H C Andersen Paraden med skuespiller Torben Iversen i spidsen i rollen som den gamle digter er en hyldest til H C Andersens liv og værk – og kunst, kultur og folklore på én gang! De 20 herlige eventyrfigurer omkring ham er i farverige, originale kostumer og optræder med energi, unik charme og hjertelig spilleglæde!

Adresse: Ådalscenen, Fåborgvej 19A, 5854 Gislev
Info Event: kr250 - 18:00 / 26-Jun-2021
Del:
Køb billet