Løven, Kim & Hulken

På Fyn er der såmænd ingen grund til at præsentere Løven, Kim og Hulken i detaljer.
Trioen består jo af:

Jørgen Løve, sanger, guitarist og selskabeligt rovdyr

Kim Christensen, kamelpester/ kapelmester, trommeslager og storcharmør med særlig appel til de ældre kvindelige årgange.

Per Halken (i kunstnerisk sammenhæng kun kendt som Hulken), gruppens guitar- mandolin, ukulele-mundharpe-, fløjte- eller sækkepibespillende alt-mulig-mand.

Ricko Hougaard, spiller bas, guitar og synger. Han sørger for at de musikalske arrangementer hænger sammen. Desuden er han teknikfreak, og står for lyden.

Gruppen har, gennem 11 år, snart spillet overalt. Fra den mindste bodega til de større scener. Det vil mange fynboer vide. Men nu findes der jo også en slags mennesker uden for den dejlige ø i Danmarks centrum. Til dem en smule bonusoplysning:

Disse rablende gale musikanter med forkærlighed for skotsk-irske sange, shanties, amerikanske hillbilly-numre, lumre vitser og frimodig dansk visekunst kombinerer på sjælden vis en jordnær, spontan og folkelig tilgang til deres publikum med fine, velklingende og præcise arrangementer. Alle elsker de at synge – somme tider gør de det samtidig.

 

Support: Mikkel Juel Hansen

GuitarogDJ.dk Mikkel Juel Hansen

Mikkel er en erfaren musiker som sørger for lidt god musik og stemning. Mikkel har altid elsket musik, og da han i konfirmatonsalderen blev sikker nok på guitaren til at kunne spil foran andre, opdagede han at det skaber en forbindelse mellem lytteren og den udøvende musiker. Man siger et smil er den korteste vej mellem to mennesker, og den vej opstår lettere, når der bliver sat musik till. Mikkel har spillet i forskellige bands siden skole:den, men begyndte i 2006 at spille solo med den akustiske guitar. Forbillederne var (og er stadig) navne som Allan Olsen, Sebastian, Anne Linnet, Kim Larsen, og det er da også herfra, at en stor del af repertoiret hentes.

Adresse: Ådalscenen, Fåborgvejj 19A, 5854 Gislev
Info Event: kr100 - 18:00 / 15-Jul-2021
Del:
Køb billet

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*