10. JUNI 2022 – Birthe Kjær & Feel Good Band – Lasse & Mathilde – Lalou Band

Billetter koster 325 kr. og kan købes:

✅ På Place2Book

✅ Ved indgangen – (børn under 12 år er gratis)

 

  

Program for dagen:

✅ Kl. 15:00 – Pladsen åbner – kom og find en god plads blandt de unummererede siddepladser.

🍔🍺 Der kan købes øl/vand/vin/snacks m.m. på pladsen. Nyd din aftensmad her – vi anbefaler den fantastiske ÅDALBURGER!

✅ Kl. 16:15 – Lasse & Mathilde.

✅ Kl. 18:00 – Lalou Band.

✅ Kl. 20:30 – Birthe Kjær & Feel Good Band.

Der er lagt op til en helt igennem forrygende aften på én af Danmarks absolut smukkeste udendørsscener, når vi får besøg af en perlerække
af skønne kunstnere. Lasse og Mathilde lægger ud kl. 16.15, hvorefter Lalou Band tager over kl. 18.00. Slutteligt runder Birthe Kjær & Feel Good Band aftenen af med en skøn koncert som du kan læse mere om herunder.

Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe & Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af “syng med”, gummibåde og klapsalver – holdet er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester.

”Feel Good Band”, består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg.

Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som “Arrivederci Franz”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de Byen rød. Sammen med de dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange.

Adresse: Ådalscenen, Fåborgvej 19A, 5854 Gislev
Info Event: kr325 - 15:00 / 10-Jun-2022
Del:
Afholdt