TOM BJERG / NASH / LASSE HELNER BAND

Find billet på Ticketmaster

Spar 50 kr. ved at købe billet på Ticketmaster

 

Billetter koster 200 kr. og kan købes:

  • På Ticketmaste
  • Ved Gislev Autohandel (hverdage fra 13-16)
  • Ved indgangen (børn under 12 år er gratis)

 

Kl. 16:00 – PLADSEN ÅBNER
Kom og nyd fredag eftermiddag til lækre hits fra DJ Mikkel Juel Hansen.
Der er bl.a. mulighed for at købe den lækre Ådalburger samt diverse snacks og øl/vand/vin m.m.

 

Kl. 17:00 – TOM BJERG

Tom Bjerg er sangskriveren bag sange, der kredser om tilværelsen som far til halvvoksne drenge på vej fra reden, afsavn og længsel, kærlighedens tro og tvivl og naturens rolige skønhed. Alt sammen forankret og integreret i personlige og underfundige sange fra hjemstavnen på  Sydfyn. 
Tom har fortid i det københavnske band Steric, med hvem han i 2000 vandt det legendariske DM-i-Rock. I 2006 udgav de albummet “No way back”, som fik en del opmærksomhed, bl.a. på P3 og P4.
I 2008 blev storbyen skiftet ud med den sydfynske idyl. Sangskrivningen ændrede karakter og blev mere nærværende og vedkommende, og de engelske gloser blev skiftet ud med modersmålet. Efterhånden som sangene voksede frem, blev det nye band dannet. Nu med rødder i det svendborgensiske musikmiljø. 

 

Kl. 19:00 – NASH

NASH er et lækkert, country- pop band, der har Dansk-Norske rødder. 
Medlemmerne Anja Følleslev, Lise Haavik og Camilla Albers, kommer fra forskellige musikgenrer og alligevel har deres stemmer fundet sammen om dette projekt.

 

Kl. 20:30 – LASSE HELNER BAND

Det hele bliver moderne igen, når bare man venter længe nok,” som Lasse ville sige. 
At alder kun er noget for en ost, bevises her med al tydelighed 61 år efter hans første optræden. ”Over the Hill – Still got the Thrill” er et slags musikalsk testamente, som i en tid, der er besat af ungdom, skal vise fordelene ved at blive gammel. Lasse har på egen krop og karriere erfaret, at det rummer nogle fantastiske muligheder for at fortælle historier og betragtninger, som man gerne ville have haft, da man var ung. Albummet er en hyldest til livet fra én, der selv stod forrest i kampen mod forældretyranniet.

 

Kl. 23:00 – PLADSEN LUKKER

Adresse: Ådalscenen, Faaborgvej 19A, 5884 Gislev
Info Event: kr200 - 17:00 / 13-Aug-2021
Del:
Køb billet