Der bliver masser af gode oplevelser og forrygende aftner på Ådalscenen.
Men først. Vi har planlagt og indkaldt til vores generalforsamling torsdag d. 4. februar i Ådalhuset.
Vi er jo desværre i en tid, hvor dette ikke lade sig gøre, så vi ser os nødsaget til at aflyse grundet Covid19, og vi kan ikke sige hvornår det kan tillades at vi kan afholde denne.

Vi har ikke noget stående i vores vedtægter om hvordan vi stiller os i en sådan situation, som vi er i lige nu, og derfor har vi i bestyrelsen besluttet at udsætte generalforsamlingen 1 år og det vil sige at den siddende bestyrelse tager et år mere.

Regnskabet bliver naturligvis afsluttet og revideret af vores revisorer og er tilgængeligt for medlemmerne, ved at kontakte undertegnede eller Flemming Drejer.

Vi håber på jeres forståelse og at I vil bakke op omkring dette her.
 

Husk, hvis du indløser et medlemskort, er der masser af rabat og samtidig støtter du Ådalscenen. Medlemskab kan købes på hjemmesiden, hos Anders Johansen og i vores bank.
 
Vi glæder os til fed musik og masser af mennesker i de skønne omgivelser.

 Se her hvad det er vi tilbyder!
Torsdag den 6. maj kl. 18-22


Lasse Helner Band
Det hele bliver moderne igen, når bare man venter længe nok,” som Lasse ville sige.
At alder kun er noget for en ost, bevises her med al tydelighed 61 år efter hans første optræden. ”Over the Hill – Still got the Thrill” er et slags musikalsk testamente, som i en tid, der er besat af ungdom, skal vise fordelene ved at blive gammel. Lasse har på egen krop og karriere erfaret, at det rummer nogle fantastiske muligheder for at fortælle historier og betragtninger, som man gerne ville have haft, da man var ung. Albummet er en hyldest til livet fra én, der selv stod forrest i kampen mod forældretyranniet.


NASH
NASH er et lækkert, country- pop band, der har Dansk-Norske rødder.
Medlemmerne Anja Følleslev, Lise Haavik og Camilla Albers, kommer fra forskellige musikgenrer og alligevel har deres stemmer fundet sammen om dette projekt.
 
 
Lørdag den 22. maj 18-23


Tom Bjerg
Tom Bjerg er sangskriveren bag sange, der kredser om tilværelsen som far til halvvoksne drenge på vej fra reden, afsavn og længsel, kærlighedens tro og tvivl og naturens rolige skønhed. Alt sammen forankret og integreret i personlige og underfundige sange fra hjemstavnen på Sydfyn.
Tom har fortid i det københavnske band Steric, med hvem han i 2000 vandt det legendariske DM-i-Rock. I 2006 udgav de albummet “No way back”, som fik en del opmærksomhed, bl.a. på P3 og P4.
I 2008 blev storbyen skiftet ud med den sydfynske idyl. Sangskrivningen ændrede karakter og blev mere nærværende og vedkommende, og de engelske gloser blev skiftet ud med modersmålet. Efterhånden som sangene voksede frem, blev det nye band dannet. Nu med rødder i det svendborgensiske musikmiljø.

 
Fenders
Hvem husker ikke Fenders fra bare en af de fem gange de har deltaget i Danmarks Radio's Melodi Grand Prix. 1982 – 86 – 87 – 92 og 2000 var årene, og sangene hed henholdsvis – “Det' løgn" “vild med eventyr" – “En lille Melodi" – og “Solens Børn".
Men Fenders er ikke “bare" Grand Prix. De er et rigtigt godt showband med en stribe go'e hits i bagagen som f.eks. “Pizzeria Fantasia" – “Det Kaldes Kærlighed" – “Efter Skoletid" – “Cecil & Prince" – “Vi vil altid holde sammen" – “En Beatles Sang" -“Oppe på taget" – “Hvis vi nu si'r farvel", samt selvfølgelig et populært udpluk af nye og gamle hits.


Konferencier & DJ: Mikkel Juel Hansen
Mikkel er en erfaren musiker og DJ som vil fungere som bindeled mellem kunstnerne på scenen og publikum. Mikkel sørger for lidt god musik og stemning mens scenen stilles om til næste kunstner.
 
 
 
Lørdag den 26. juni 18-23
 
H.C. Andersen paraden med Torben Iversen (eftermiddagssarrangement)
H C Andersen Paraden med skuespiller Torben Iversen i spidsen i rollen som den gamle digter er en hyldest til H C Andersens liv og værk – og kunst, kultur og folklore på én gang! De 20 herlige eventyrfigurer omkring ham er i farverige, originale kostumer og optræder med energi, unik charme og hjertelig spilleglæde!
 

Julie Berthelsen & Christoffer Brodersen feat. Odense Politiorkester
Odense Politiorkester er et gammelt traditionsrigt orkester med en masse glade musikere i alle aldre. Orkesteret dirigeres af Per Silvferberg Hyttel som er uddannet musiker på trompet og klaver fra Nordjysk Musikkonservatorium i 1984. Han har været ansat som trompetist/ cornettist i Fynske Livregiments Musikkorps, Sjællandske Musikkorps, Prinsens Livregiments Musikkorps. På nuværende tidspunkt er han ansat som solo cornettist i Slesvigske Musikkorps. Derudover har han også udfoldet sig med de musikalske toner til utallige kirkekoncerter siden 1978 i både Sverige og Danmark, både som organist og med sin trompet.
 
Som solister er vi stolte af at præsentere Julie Berthelsen og Christoffer Brodersen.

Julie blev landskendt gennem sin deltagelse i Popstars på TV2 i 2002.
Debutsinglen og -albummet blev en kæmpe succes. Singlen “Every Little Part of Me" solgte 30.000 eksemplarer, og albummet Home lå 30 uger på den danske album-hitliste og solgte 90.000 eksemplarer.
Succesen blev yderligere cementeret af tre priser ved Danish Music Awards 2004, som “Årets danske sangerinde", “Årets nye danske navn, og “Årets danske pop udgivelse".


Christoffer Brodersen er uddannet på musicalakademiet i Fredericia og har medvirket i adskillige musicals og teaterkoncerter, bl.a. hovedrollen i We Will Rock You, som spillede for fuld udblæsning i Royal Arena og Jyske Bank Boxen. Christoffer blev udvalgt blandt mere end 300 ansøgere fra hele Skandinavien og blev personligt godkendt af Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor.
Andre større roller tæller Amerikaneren i Chess (Jysk Musikteater), Enjolras i Les Miserables (Aarhus Teater), Chris i Miss Saigon (Nørregadeteatret) og senest Jesus i Danmarks Underholdningsorkesters store 50-års jubilæumsopsætning af Jesus Christ Superstar.
Har i en årrække turneret verden rundt med den prisvindende vokalgruppe Basix og siden været sangsolist ved talrige koncerter herhjemme; bl.a. hos Sønderjyllands, Aalborg, Odense og Aarhus Symfoniorkester.
 
Konferencier & DJ: Mikkel Juel Hansen
 
  
Torsdag den 15. juli 18-22
 
Guitarist & DJ: Mikkel Juel Hansen

Løven, Kim & Hulken
På Fyn er der såmænd ingen grund til at præsentere Løven, Kim og Hulken i detaljer. 
Trioen består jo af:
Jørgen Løve, sanger, guitarist og selskabeligt rovdyr Kim Christensen, kamelpester/ kapelmester, trommeslager og storcharmør med særlig appel til de ældre kvindelige årgange.
Per Halken (i kunstnerisk sammenhæng kun kendt som Hulken), gruppens guitar- mandolin, ukulele-mundharpe-, fløjte- eller sækkepibespillende alt-mulig-mand.
Ricko Hougaard, spiller bas, guitar og synger. Han sørger for at de musikalske arrangementer hænger sammen. Desuden er han teknikfreak, og står for lyden.
Gruppen har, gennem 11 år, snart spillet overalt. Fra den mindste bodega til de større scener. Det vil mange fynboer vide. Men nu findes der jo også en slags mennesker uden for den dejlige ø i Danmarks centrum. Til dem en smule bonusoplysning:
Disse rablende gale musikanter med forkærlighed for skotsk-irske sange, shanties, amerikanske hillbilly-numre, lumre vitser og frimodig dansk visekunst kombinerer på sjælden vis en jordnær, spontan og folkelig tilgang til deres publikum med fine, velklingende og præcise arrangementer. Alle elsker de at synge – somme tider gør de det samtidig.
 
Torsdag den 12. august 18-22
 
Guitarist & DJ: Mikkel Juel Hansen

Posten, Piloten & Pianisten
Skal man have en musikalsk oplevelse, hvor musikken ikke blot er frankeret men overfrankeret med gode ørehængere, hvor det hele kommer flyvende fra start og ellers så kører videre derudá på alle tangenter, så skal man blot nævne navnet på den dynamiske trio ”Posten, Piloten & Pianisten”.
At nævne hele repertoiret vil fylde flere sider, men kendetegnende for musikken er, at den leveres med energi og spille glæde – og så lyder det godt!
 
Torsdag den 26. august 18-22
 
Lasse Helner Solo
Denne dag optræder Lasse helt alene på scenen med sin guitar. Og det demonsterer helt tydeligt hvor dygtig en entertainer han er.


Kender Du Det
Kender Du Det er 3 musikalske legekammerater, som har spillet musik sammen siden folkeskoletiden i forrige årtusinde. Daniel, Mikkel og Ricko er alle erfarne musikere som har sammensat et repertoire der er festligt, folkeligt og fællesskabende. Navnet Kender Du Det er en hyldest til sangen af Søren Kragh-Jakobsen (også kendt som Mona, Mona). Det opstod fordi Daniel i gymnasietiden havde været på en klassetur hvor han havde en guitar med. Her fandt han ud af sangen Mona, Mona havde en direkte dragende effekt på det modsatte køn.

Lørdag den 18. september

Folkedans
Igen i år afholder vi et forrygende folkedanser arrangement. Kom og dans, hør den forrygende folkemusik og vær med til at slutte denne sæson af, en herlig sensommer eftermiddag og aften.

 Bestyrelsen Ådalscenen

Del:

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*