Tak for din opbakning i 2019!

Det kommer jo nok ikke som en stor overraskelse, at vi må melde ud, at vores arrangementer som var planlagt i år, må aflyses foreløbig, på grund af Coronavirus.

Vi ville meget gerne, have taget hul på en ny sæson på Ådalscenen Gislev Kulturcenter, med mange spændende kulturelle arrangementer… Vi kan ikke sælge billetter og sammen med hele Danmark håber og venter vi på at Coronavirus snart er ovre.

Det er hårde odds for en spritny scene i en dansk provinsby.

– Og det er rigtigt ærgerligt, at vi ikke kan mødes og hygge os imens vi nyder den dejlige musik og underholdning i Ådalen.

Men du kan støtte op om scenen og de mange frivilliges arbejde, ved at købe enten et Støttemedlemskab eller et Aktivt medlemskab.

Vi har indtil videre holdt vores arrangement åbent den 29. august, indtil vi får nogle flere oplysninger fra Statsministeren om afholdelse af større arrangementer. (link til arrangementet på hjemmesiden)

Vi lever stadig i håbet om, at det kan gennemføres – meget gerne uden begrænsninger. 

Hvis der bliver åbnet op, har vi også lidt i baglommen til arrangementer i september.

Kære alle medlemmer og måske kommende medlemmer. Med denne nyhedsmail appellerer vi til dig, til at tegne et medlemskab og støtte vores forening, da vi har stadig udgifter der skal betales.

Vi håber at vende tilbage med dejlige nyheder om, at vi snarest må arrangere lidt musik og underholdning på Ådalscenen.

De to typer medlemskab af Ådalscenen

Støttemedlemskab

Som støttemedlem bakker du op omkring os og vores kulturelle arrangementer, der forhåbentlig kommer på Ådalscenen i 2020. Du vil modtage vores nyhedsmail med nyheder / årets program / information.

Et Støttemedlemskab i 2020
100,00 kr. pr. person.

Aktivt medlemskab

Med et aktivt medlemskab støtter du Ådalscenen i en svær tid og med dit bidrag er du med til, at mindske det økonomiske tab som følger af Corona-krisen i Danmark. Du giver samtidig din opbakning til vores kulturelle arrangementer. Du vil modtage vores nyhedsmail med nyheder / program ændringer / information.

+ du har GRATIS adgang til vores torsdags arrangementer, mod fremvisning af gyldigt medlemskort og billede id. Vi håber stadig på, at vi får mulighed for at afholde arrangementer i 2020.

Et Aktivt medlemskab i 2020
200,00 kr. pr. person.

Køb af medlemskab

Webshop

Du kan købe dit medlemskab på hjemmesiden www.aadalscenen.dk (knap til bestil medlemskab)

Bankoverførsel

Du kan forny dit medlemskab eller købe nyt medlemskab ved bankoverførsel til konto: 5960-0008096372 – Frørup Andelskasse.

MobilePay

Du kan bruge mobilepay til 34232 – Ådalscenen.

Husk at oplyse navn, e-mail og dit nr. på evt. eksisterende medlemskab.

Uanset hvilket medlemskab du vælger at støtte os med, er vi glade for din støtte og opbakning.

– Og vi glæder os til forhåbentligt at se dig i løbet af sensommeren.

Venlig hilsen bestyrelsen

Ådalscenen Gislev Kulturcenter

Del:

Skriv en besked

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*