På Slaget 12 spiller til Pinsefesten på Ådalscenen lørdag d. 18/5 2024.
Mathilde Falch på Ådalscenen i 2024.
Gasoline spiller på Ådalscenen i Gislev til pinsefesten i 2024.

Pinsefest på Ådalscenen

Lørdag den 18. maj holder vi Pinsefest på Ådalscenen.

En god tradition i Gislev, i nye rammer. Der bliver masser af underholdning og selvfølgelig mad og drikke.

Denne dag serveres der helstegt pattegris med tilbehør i teltet på pladsen. En madbillet til denne dag koster 175 kr. og skal købes i forsalg – senest d. 6. maj.

Program for dagen:
Kl. 17.30 – 19.00: Spisning
Kl. 19.00: Mathilde Falch
Kl. 21.00: På Slaget 12
Kl. 22.30: Gasoline

Der er penge at spare, hvis du køber din billet i forsalg.
Billetpriserne er som følger:

Billet købt i forsalg senest 24. december: 245 kr.
Billet købt i forsalg efter d. 24. december: 295 kr.
Billet købt i døren: 350 kr.

De stærke melodier og de enkle, men samtidig raffinerede tekster, har altid været På Slaget 12’s varemærke – og så naturligvis Ann-Mette Eltens varme og udtryksfulde stemme, der synger sig lige ind i hjerterne på publikum.

Siden debut’en i 80’erne har På Slaget 12 spillet utallige livekoncerter, og bandet er den dag i dag mindst lige så fuld af energi som for 30 år siden. Koncerterne indeholder et bredt udvalg af bandets sange inklusive de store 80’er hits som f.eks. ”Ude på det blå ocean” og ”Hjem til Århus”, samt nogle af gruppens markante fortolkninger af 60’ernes store sange.

Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning Mathilde Falch bevarer intimiteten fra songwriter genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs af genre, med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner.

Humoren og kommunikationen med sit publikum er altid i højsædet når Mathilde Falch er på scenen.

Gasolins udødelige sange og musik lever i den grad videre hos de fem kvinder i Gasoline. Med høj oktan og rockhjelmen spændt, sætter de strøm til sangene og gi’r dem ny vitalitet og energi.

For 17 år siden fandt de fem erfarne musikere sammen omkring en enkel idé: At sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester: Gasolin’. Et orkester hvis sange havde fulgt dem gennem barndom og ung¬dom. Alle fem delte de en kærlighed til Gasolin’ og den livskraft, der strømmer ud af sangene. Et brændstof, de kunne kende hos sig selv. Alligevel har de aldrig set sig som et kopiband, de har ingen intentioner om at imitere. Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner.

Martin Kanstrup på Ådalscenen d. 22/6 2024.
Fætters på Ådalscenen d. 22/6 2024.
Bamses Bedste på Ådalscenen d. 22/6 2024.

Glædelige gensyn på Ådalscenen

Lørdag d. 22. juni spiller Martin Kanstrup, Fætters samt Bamses Bedste på Ådalscenen.

Vi gentager vores succes fra 2023, og har inviteret Martin Kanstrup tilbage på Ådalscenen. Derudover vender Fætters også tilbage. Vi tør godt love, at begge med garanti er værd at opleve igen. Bamses bedste (endnu en genganger på scenen) slutter naturligvis festen af på bedste manér.

Mad og drikke kan købes på pladsen.

Program for dagen:
Kl. 18.00: Martin Kanstrup
Kl. 20.30: Fætters
Kl. 22.30: Bamses Bedste

Der er penge at spare, hvis du køber din billet i forsalg.
Billetpriserne er som følger:

Billet købt i forsalg senest 24. december: 245 kr.
Billet købt i forsalg efter d. 24. december: 295 kr.
Billet købt i døren: 350 kr.

Entertainer, troubadour og spillemand: Flere betegnelser passer på musiker og komiker MARTIN KANSTRUP fra Thy, der har bygget sit show op med referencer til den humoristiske arv fra legender som De Nattergale, Allan Olsen og naturligvis Niels Hausgaard.

Kanstrup tager dig med ind i et show fyldt med musikalsk hverdagspoesi. Han gør sig blandt andet i et jordnært mandeunivers, hvor han formår at få kvinder til at grine af mænd og mænd til at grine ad sig selv.

Du vil opleve fællessang, sjove anekdoter og finurlige sange på thybomål. Man kommer på en lille rejse i Kanstrups liv og ikke mindst hvordan hans krøllede hjerne oplever dagligdagens små og store udfordringer.

De vestjyske aner fornægter sig aldrig, og hvorfor sku’ de også det. De har for længst slået deres navn fast på de danske spillesteder og i radioen, og det fortsætter de med. I en under- og velspillet stil, hvor du må kigge forgæves efter nogen, der minder om … Fætters.

Ja, de ER fætre eller grandfætre – bandet, der startede med at spille på et par værtshuse, lod sangskrivningen gå sin gang og med frisk, vestjysk luft under vingerne charmerer mere end bare hjemegnen. Med stoltheden over et ophav, fortællinger om selv samme, ro og en tryghed i at vide, hvor man kommer fra. Tilsat en snert Hausgaard og et skvæt Allan Olsen. Og så alligevel helt sig selv.

FÆTTERS har 3 albums bag sig, alle sange er både selv- og velskrevne, og hvis du ikke allerede har set dem på landets festivaler eller spillesteder, er du nok stødt på sangen ’Gutterne på Kutterne’, hvis du da ikke har mødt forsanger Anders Toft Bro i tv-programmet Fotoholdet eller i Natholdet.

Andrew Strong kendt fra The Commitments på Ådalscenen i 2024.
Nikolaj og Piloterne på Ådalscenen i 2024.
Karl Hermans Trio på Ådalscenen i 2024.

Andrew Strong

Lørdag d. 17. August gæster verdensstjernen Andrew Strong -kendt fra The Commitments, Ådalscenen.

Denne dag bliver spækket med god musik, når verdens-stjernen
Andrew Strong kommer hele vejen fra Irland, for at optræde på Ådalscenen. Derudover kan du glæde dig til at opleve Nikolaj og Piloterne samt Karl Hermans Trio.

Mad og drikke kan købes på pladsen.

Program for dagen:
Kl. 16.00: Pladsen åbner
Kl. 18.00: Nikolaj & Piloterne
Kl. 20.30: Andrew Strong
Karl Hermans Trio slutter aftenen af

Der er penge at spare, hvis du køber din billet i forsalg.
Billetpriserne er som følger:

Billet købt i forsalg senest 24. december: 349 kr.
Billet købt i forsalg efter d. 24. december: 399 kr.
Billet købt i døren: 450 kr.

Andrew Strong:

Det er en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere verdensnavnet – den fantastiske sanger Andrew Strong kendt fra legendariske The Commitments, på Ådalscenen i 2024!

Andrew kommer med sit 8 personer store band og spiller en blanding af The Commitments og egne hits. Soul, Motown og Rock i skøn blanding og så med en af branchens absolut største og mest kraftfulde stemmer, som har begejstret hele verden med sine energiske optrædener.

Nikolaj og Piloterne:

Siden det prisvindende debutalbum ’Piloter’ fra 1989, har Nikolaj og Piloterne forkælet nationen med iørefaldende pop/rock-sange. Hits som ’Du er min’, ’Engel’, ’Ridder af kærligheden’, ’Kommer nok hjem’ – for at nævne nogle stykker – har fået deres plads i radioen og på landets musikscener over en periode på mere end 30 år

Karl Herman´s Trio:

Nogle af Danmarks mest erfarne John Mogensen fortolkere, har med ca. 2000 koncerter og 6 CD-udgivelser i ryggen, givet sit publikum en unik musikoplevelse i mere end 30 år.

Du får alle klassikerne smidt lige i hovedet ”Så længe jeg lever, Der er noget galt i Danmark, Karl Herman & jeg, Fut i fejemøget” osv. Vi garanterer fed fest fra start til slut.

 

Køb medlemsskab

STØT Ådalscenen Gislev kulturcenter- Få et aktivt medlemskab i 2024.

 

Det koster 200 kr. om året at være med til at støtte Ådalscenen.

 
Bestil medlemskabet via formularen.